top of page

Over ons bedrijf

Een zaak van vertrouwen

AOPC uit Hoboken heeft naam en faam opgebouwd in de sector van de recyclage. We hebben ons al vele jaren gespecialiseerd in het ophalen, sorteren en verwerken van oud papier afkomstig vanuit de grafische sector, industrie, logistiek, retail, scholen, overheden, etc.

Wij zijn een professionele, landelijk opererende recuperant die op milieuvriendelijke en discrete wijze papier inzamelt, sorteert, vernietigt en bewerkt. De materialen worden verwerkt tot een waardevolle grondstof voor de papierverwerkende industrie.

Ons bedrijf verhandelt en verwerkt vele soorten oud papier en levert direct naar de papierfabriek.

Met onze brede kennis van zowel de nationale als de internationale papiermarkt, en met een sterk relatienetwerk in de papierindustrie kan AOPC putten uit talloze afzetmogelijkheden, zowel in eigen land als elders in Europa. Hierdoor kunnen wij onze klanten continu voorzien van de beste voorwaarden.

Onze Diensten

AOPC bekommert zich om afhalingen en verwerking van oud papier. Wij regelen ook uw archiefvernietiging van A-Z in samenwerking met onze gespecialiseerde partner: www.datavernietigingmichel.be

Wij werken in opdracht van grote én kleine bedrijven, kantoren, drukkerijen en gemeenten verspreid over gans België.

Elk jaar verzamelen en verwerken wij talloze kilo's bedrijfsgebonden papierafval. Wij zijn dan ook een graag geziene gast bij diverse papierverwerkende bedrijven.

bottom of page